MERSİN / TARSUS - Kerim Çeliktaş Anaokulu

Kerim Çeliktaş Anaokulu

Reşadiye Mah. Ayhab Bozpınar Cad.Öğretmenevi Yanı No37 TARSUS
Vizyon
Yarının dünyasını, emin ellerde ve şefkatle yetiştirilecek olan çocuklarımız oluşturacaktır Okul öncesi eğitim dönemi, çocukların eğitimlerinin, tesadüfe bırakılamayacağı en kritik süreçtir.
Misyon
Çocukların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini sağlamak, Her fırsattan faydalanarak çocukların, milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değere bağımlı gelişmesine yardımcı olmak, Atatürk, Millet, vatan ve bayrak sevgisini kazandırmak, Çocukların sorumluluk yüklenmelerini,dürüst, saygılı nazik ve düzenli olmalarını sağlamak, Çocuğun benlik kavramını geliştirmesine, kendini ifade etmesine, bağımsızlığını kazanmasına ve özdenetimini sağlamasına imkan tanımak, Okul Öncesi Eğitimi amaçlarına uygun olarak 3- 4 ve 5 yaş grubu çocukların eğitimini gerçekleştirerek, onları ilkokula hazırlamaktır.
SABAH : 07:30 - 12:30 ÖĞLE : 12:30 - 17:30
ŞEHİT İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI