MERSİN / TARSUS - Kerim Çeliktaş Anaokulu

Okulumuz e Safety Label platformunda bronz etiket ile ödüllendirilmiştir.

Mrt

Okulumuza TEMA Okulu ve TEMA Kurumsal Gönüllülük Görsellerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet METİN takdim etmiştir.

Ekm

AvustralyalıtanınmışçocukpsikoloğuDr.MichaelCarr-Gregg'egörehelikopterebeveynliğininbir anlamdadahaileribir  versiyonuolanveçocuklarınınönüneçıkanhertürzorluğuortadankaldıran"kar küreyici"ebeveynnesli,çocuklarınıöylesineelüstündetuttukiartıkgünümüzdeergenlerarasındasalgın gibiyayılanbirzihinselrahatsızlığanedenoldular.

Ebeveynlerçocuklarınınhayatınıçokkolaylaştırıyor,böyleceçocuklarkarşılaştıklarıproblemleri kendileriçözemezyadaönlerineçıkanengellerikendileriaşamazhalegeliyorlar.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden okul öncesi öğretmeni Kerime SAVCI'nın kuruculuğunu yaptığı Miniklerin Bilim Odası e Twinning Projemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. projemizin hedeflerinden sorgulama ve gözlem becerilerini arttırma, akıl yürütme, sebep sonuç ilişkisi kurma becerilerini öğrencilerimize kazandırdık. Öğrencilerimiz ve proje ortaklarımız ile birlikte işbirliği ve uyum içerisinde çalıştık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.